NORDGÅRDS WATERLIFT
- Når du trenger vann -


Nordgårds Waterlift
D
Lengde: 59 cm
Diameter: 9 cm
Vekt: 1 kg
Kapasitet: 3,5 L

De som har behov for vann på vinterstid idag gjør dette på mange forskjellige måter, med mange kreative løsninger. Disse metodene er ofte både tidkrevende og fysisk krevende.
 
Siden vi selv er avhengige av å hente vann til hytta på vintesrtid har vi utviklet et produkt som gjør dette mye lettere. Vi har kalt pruduktet for waterlift.  Denne oppfinnelsen gjør at du slipper å få med deg det såkalte "overvannet",og waterliften fyller seg med renere vann da den går dypere og lenger ned.
 
Waterliften er sylinderformet og derfor godt egnet til bruk på isen hvor man kun trenger et isborr for å borre hull. Vår erfaring viser at et isborr er noe de fleste har tilgjengelig slik at kostnaden blir begrenset.
 
Mange av de som henter vann på isen idag er nødt til å hogge hull, noe som krever både tid og energi. Vi har fokusert på å lage et produkt som skal være enkelt å bruke, samtidig som det har vært viktig for oss at kvaliteten skal være av ypperste klasse. Et resultat av dette er at Waterliften blir produsert i Norge, noe som har sikret oss den kvaliteten vi ønsket. 
  
 
 
En lukkemekanisme åpner seg i bunnen av waterliften, og vannet stiger opp i sylinderen. Den lukker seg i det du løfter den opp av hullet.
Waterliften vil da fylle seg med ca. 3,5 liter vann fra bunnen av sylinderen. Med denne metoden slipper du å få overvannet på isen opp i sylinderen.
 
 
Produktet er laget av saltvannsbestandig aluminium, og er av god norsk kvalitet.

 

E-post:waterlift@waterlift.no
Telefon:(0047) 99 59 31 99
Adresse:Løkenveien 10, 1792 Halden
Org. nr:995 040 492